Hjem/Webdesign

Vi bygger din succes online
– og sørger for vedligeholdelsen

Websites

Hjemmesidedesign er en jungle, hvis du slår det op på nettet: mange udbydere, billige muligheder, gør-det-selv-metoder og uoverskuelige pakkeløsninger.

Baunsgaard I Vasilios’ ønske er at ikke-komplicere et hjemmesideprojekt. For design af alle hjemmesider er følgende dog nødvendigt:

  • Teknisk dygtighed og kunnen
  • Visualisering og fantasi
  • Struktur og overblik

En hjemmeside hos os vil altid være på specialmål, for kun sådan kan vi stå inde for det, vi laver.

Dem vi er

Baunsgaard Vasilios’ job er – på alle niveauer – at optimere din synlighed på nettet på den mest enkle, overskuelige og effektive måde. Om du ønsker hjælp til en større opgave, eller om du blot har brug for assistance til en enkelt mindre opgave, så vover vi den påstand, at vi ved hvordan.

Opgradering

En hjemmeside taler dit sprog.
En hjemmeside omtaler dine mål.
En hjemmeside er dit konstante oplysningsværktøj.

Det vil være en skam ikke at opgradere din virksomheds ansigt udadtil, hvis det ikke er gjort de seneste år.

Det er en helt naturlig proces for os at designe ud fra en allerede eksisterende side. Det gør processen både hurtige og billigere, men frem for alt bliver hele hjemmesiden gennemgået i både detaljer og i hele elementer. Alene layoutet på en hjemmeside kan få en kunde til at forlade platformen, hvis “noget” roder eller generer øjnene. Dine kunder skal fanges inden vedkommende begynder at tvivle.

Kampagnesites

Kampagne betyder “felttog” eller “fremstød” for at opnå et bestemt resultat. En kampagne i kommunikationsverdenen anvender ikke krudt og kugler som midler i et militært felttog. I stedet bruges medierne til at “bombardere” målgruppen eller for at sætte alle midler ind på ét bestemt budskab.

Til netop dette kan man gøre brug af kampagnesider, som i virkeligheden blot er mini-hjemmesider, hvor man fokuserer på kun én kampagne, ét produkt, én forestilling etc. Vores erfaring fra teaterverdenen, hvor der oftest laves en kampagneside pr. forestilling er, at det virker! Hvis man som privatperson eller virksomhed kun har brug for et online visitkort, så er en one-page hjemmeside en perfekt løsning.

Vedligehold

Din hjemmeside og de af dig valgte sociale medier er din virksomheds ansigt udadtil 24/7. Endelig en “medarbejder” der ikke holder fri, men arbejder døgnet rundt. Det bør absolut udnyttes på den mest optimale måde.

Din online tilstedeværelse skal være levende og ikke mindst givende. Lige meget hvad du beskæftiger dig med, så vil dine – både nuværende og kommende – kunder oplyses og underholdes på samme tid. Det er derfor vigtigt, at din online tilstedeværelse er i bevægelse, og at der konstant måles på, hvad der virker og ikke virker. Selv i vores eget firma synes vi, det er en krævende opgave. Det er derfor vigtigt at tage stilling til, hvorvidt man selv orker arbejdet, eller om opgaven skal udliciteret.

Kontakt os