VI HAR FÅET NYE VISITKORT

Firmaet bag har en historie der er værd at fortælle

Læs om firmaet her

Vi har fået nye visitkort
– og nogle gange er historien lige så vigtigt som produktet

Hoban Press er en lille bitte butik i Great Pacific Northwest.
Evan Calkins startede Hoban Press i 2011, da han var nysgerrig omkring letterpress print. Det gik hurtigt fra en hobby til en lille sidegeschæft. Mens han arbejdede som webdesigner som dagen, knoklede han i Hoban Press om aftenen og om natten indtil han på et tidspunkt i begyndelsen af 2015 kunne kvitte hans almindelige arbejde og gå fuldtid i Hoban Press.

Evan Calkins fandt sin første letter Press maskine i en kælder til en gammel print-butik i hans hjemby fem blokke fra hans hus. Ejeren af denne letter press maskine var ikke klar over, hvad han var i besiddelse af, men maskinen fra 1902 var ikke blevet rørt i over 30 år. Sæt i gang med at fjerne rust og skidt.
På Hoban Press-rejsen ansætter han hans rigtig gode ven Ben Ellis og Claire Green til at hjælpe ham. Teamet på tre personer kører den lille biks til perfektion.
Det der inspirerer Evan Calkins til at fortsætte rejsen er at se hans egen generation samle op og fortsætte datidens håndværk, som er simpelt og smukt i forhold nutidens komplekse og overdådige designs.