WEBDESIGN · ONLINE TILSTEDEVÆRELSE · KOMMUNIKATION

Vi bygger hjemmesider
– og giver dig 100% ejerskab

Seneste projekt
Fredericia Musicalteater

Et fast samarbejde er indgået med Fredericia Musicalteater. Både fredericiamusicalteater.dk og deres Shu·bi·dua kampagnesite ligger hos os. Endnu en en lille sjov opgave med De Tre Små Grise, hvor animationsleg og farver var en fest.

Vores kunder
Portefølje

Vi er taknemmelige for, at vores kunders kompetencer og ekspertise resulterer i, at VI under samarbejdet tilegner os en endnu større vifte af brancekendskab, end vi har i forvejen. Det er inspirerende, givende, lærerigt og udfordrende. Læs mere…

Personerne bag
Baunsgaard Vasilios

Vi er Maria Baunsgaard og Daniel Vasilios. Fælles 40 års erfaring inden for webdesign, visuelle opsætninger, koordinering, sociale medier, digital markedsføring, tekstforfatning etc. Vi pusher hinandens kringlede hjerner til de allerfedeste løsninger.

Coming up
johannemilland.dk

Efterspørgslen er stor på den uddannede musicalperformer med kommende spillefilmsdebut. Derfor er det en ære være i gang med et webdesign, hvor målet er at få smukke og særdeles talentfulde Johanne Milland præsenteret online på hendes egen platform.

Coming up
heltemus.dk

Der er – selvsagt – fokus på selve forestillingerne, og sjældent ved den menige mand/kvinde hvem der står bag produktionen. Dog er der oftest tale om et ganske stort maskineri, når et produktionsselskab hiver de fem- og seksstjernede anmeldelser hjem.

Støtteprojekt
UNICEF

En af vores værdier i Baunsgaard Vasilios er selvudvikling. Den mulighed skal altid stå åben for alle, især børn. Alle børn skal have ret til at lære og uddanne sig, så de kan realisere deres fulde potentiale, uanset hvem de er, og hvor de bor.