Hjem/Portefølje

Vi er stolte af at præsentere vores kunder
– og endnu mere vores samarbejder

Shu·bi·dua – The Musical
www.fredericiamusicalteater.dk/shubidua/

Fredericiamusicalteater.dk/shubidua/ er det vi på fagsprog kalder en “kampagneside”. Den er designet til kun ét formål: SALG. Det er en one-page. Det vil sige at alle informationer findes på den ene side, og den er således uden en menu, hvilket mange finder meget tiltalende.
I dette tilfælge skulle vi lave en side med en masse elementer, som er designet og leveret af en producent, som ikke er Fredericia Musicalteater. Vi var således lidt låst mht. grafik og andre elementer, men alligevel frie hvad angik opbygning og valg af information. Eftersom den kun har det ene mål, så var vores umiddelbare tanker, at siden med første øjekast skulle udvise overblik, målrettet salg, både i form af tekst og call-to-action-knapper, og indikere plakat-fornemmelsen.

Fredericia Musicalteater
www.fredericiamusicalteater.dk

Ingen tvivl om, at dette var vores hjertebarn at få lov til at designe, idet vi begge har arbejdet på teatret, da det var Fredericia Teater. Det var her det hele startede.

Det blev en opgave i en turbulent corona-tid og en tid uden en styleguide, da teatret kun havde en konstitueret ledelse, men det gjorde blot opgaven mere interessant. Vi havde ret avancerede planer og mange grundige overvejelser til denne side, som alle landede i noget helt andet, for det er sådan vores kreative og kringlede hjerner fungerer. Vi er meget stolte af at have givet fredericiamusicalteater.dk en evne til at anspore til en følelse af en ny start, et præcist og ikke-teksttungt overblik og ikke mindst en elegant antydning af lidt mere “kant” og moderne look. Vi håber, Fredericia Musicalteaters kunder finder det let og rart at navigere rundt på denne side.

Made by Hall
www.madebyhall.dk

Vi kender Søren Hall fra teaterverdenen. Ud over madebyhall.dk administrerer han også websiderne tekstilmageren.dk og designmageren.dk (som dog ikke er lavet af os). Opgaven gik ud på at lave en hjemmeside med en online præsentation af Sørens kompetencer inden for både produktudvikling og produktionsledelse. Et udvidet CV med muligheden for at gå i detaljer ift. specifikke cases etc.

Med denne side havde man allerede en klar idé om, hvordan siden skulle opbygges, hvilket viste sig ikke at fungere optimalt i praksis. Det vi kan i Baunsgaard | Vasilios er, at teste en idé af, men derefter få alt vendt rundt og op og ned, og derefter skabe noget, som man ikke var forberedt på. Denne side skulle være en blanding af elegance og simplificering, fordi det er en ret teksttung side. Det lykkedes!

Into the Woods
www.intothewoods.dk

En forestilling der foregår i et eventyrligt univers og hvor vores velkendte eventyrfigurer væves ind og ud af hinandens historier. Netop dét skulle rammes på denne splash page. Splash page betyder en øjeblikkelig samling af det allermest nødvendige – for derefter at bygge videre på den, når tiden er inde til det. Forestillingen har først premiere i 2022.

En særdeles dygtig fotograf og en endnu vildere grafiker har dannet rammen for at fange et magisk og eventyrligt setup, så man allerede ved første øjekast på én grafik har lyst til at se forestillingen.

 • Siden blev dragende og forførende
 • Siden har nærmest 3D-dybde
 • Siden blev et lille eventyr i sig selv

Byens vinduespolering
www.byensvinduespolering.dk

Et samarbejde om et lile site for en lokal vinduespudser, som i virkeligheden blot havde brug for et online visitkort. Byens Vinduespolering er ikke på de sociale medier og har som udgangspunkt ikke brug for at kunne køre direkte salgskampagner. Det er en lille privatejet virksomhed, som er dygtige til at passe deres faste og loyale kunder.
Siden måtte ikke blive for “industriel”. Den skal ikke kun henvende sig til virksomheder, men især til de private. Derfor var varme farver og vedkommende tekster nødvendige.
 • Siden blev indbydende og varm
 • Siden fungerer som et online visitkort med flere kontaktformularer
 • Siden blev personlig og enkel

American Idiot
www.americanidiot.dk

Heltemus Productions står for americanidiot.dk. Denne side er det vi kalder en kampagneside, en mini hjemmeside eller one page. Denne forestilling er en fortælling om modløshed og frygt set gemmen tre unge mænd, deres liv og problemer med ensomhed og jagten på fællesskabet i en rus af alkohol og hårde stoffer.

Denne side er derfor lidt “grunge”, som i virkeligheden er en musikgenre inden for alternativ rock. Siden er mørk, den er lavet med parallel effekt og den er holdt i enkelte farver for at holde den kølige tone.

 • Siden blev “rock’et” og lidt dyster
 • Siden kan rumme en markant mængde information
 • Siden indgyder nysgerrighed

Mikkel Rønnow Musicals
www.mikkelrønnowmusicals.dk

Dette produktionsselskab forener en kommerciel forretning med et højt kunstnerisk niveau på opsætninger af musicals. Idet der er tale om et selskab, og en hjemmeside, der skal kunne rumme og promovere flere forestillinger på én gang, var det vigtigt at finde et enkelt design, der kunne bære netop dét.

Et rigtig fint samarbejde med Mikkel Rønnow og Anne Pelby Christensen resulterede i, at vi valgte det minimalistiske og nordiske look – netop for at kunne rumme flere mangfoldige produktioner, som designmæssigt kan være meget forskellige.

 • Siden blev elegant og rummelig
 • Siden kan bære mange historier
 • Siden blev overskuelig og faktuel

4rc
www.4rc.dk

4rc forhandler vin. De har en helt ny hjemmeside, som vi ikke har lavet, men de ville gerne have vores hjælp til planlægning og udførelse af promovering på de sociale medier. 4rc er en nystartet virksomhed, som ikke tidligere har været på de sociale medier, så vi anså det for en spændende opgave.
Et samarbejde blev etableret, og vi arbejder os fremad organisk på de sociale platforme, Facebook og Instagram. For 4rc handler dette samarbejde om at få indblik i, hvordan man kan bruge de sociale medier på en virkningsfuld måde.
Derudover laver vi rettelser på 4rc’s eksisterende og meget velfungerende hjemmeside, og assisterer med ideer, tekstforfatning, valg af billedmateriale og udsendelse af et nyhedsbrev der laves kontinuerligt. 4rc er en fast kunde med tilbagevendende opgaver hver uge, og vi er glade for samarbejdet.

Monday Live
www.mondaylive.dk

Nogle gange er stort og prangende ikke nødvendigt. Denne side er et godt eksempel på en virksomhed, som skaber levende oplevelser i særklasse, men som ikke føler for at flyve højt, når det kommer til deres online tilstedeværelse. En lille hjemmeside med kun tre overskuelige og faktuelle sider.
 
Med kun tre visuelle slide-billeder på forsiden fungerer denne side som et luksuriøst online visitkort, hvor man ikke er et sekund i tvivl om, at Monday Live præsenterer events, shows og musicals i særklasse.
 • Siden blev lys og udstråler energi
 • Siden tilkendegiver, at den rummer mangfoldighed
 • Siden viser klasse og simplicitet

MollerVoice
www.mollervoice.com

Det er ingen hemmelighed, at Søren Møller er en del af vores rejse. Derfor tog vi opgaven asap, da MollerVoice, som et mini-site, skulle stables på benene hurtigt. En lærerig opgave, idet en af de bærende elementer var et online booking- og betalingssystem, som kunne fungere lige meget hvor i verden eleven befandt sig.

På mollervoice.com kan man modtage undervisning i vokal teknik og stil, og det var vigtigt, at man på siden fik en faglig introduktion af Søren Møller, og at man kunne booke og betale for undervisningen med det samme.

 • Siden blev præsentabel og personlig
 • Siden vækker tillid med de mange udtalelser
 • Siden blev minimalistisk, men med et kreativt og varmt touch

By Lundbek
www.bylundbek.dk

ByLundbek.com var en sjov og udfordrende hjemmeside, idet den skulle være ekstrem funktionel, meget visuel OG indeholde ret meget beskrivende tekst i form af information.
Vi havde dog en lille fest med dette website, for det er den side (ud over vores egen), hvor vi har testet flest nye elementer og teknikker af for at ramme den tidligere nævnte tungtvejende funktionalitet, den nødvendige visualitet og det bærende indholdsrige tekstarbejde.
 • Siden blev lys og imødekommende
 • Siden udstråler tillid og tryghed
 • Siden er informativ og inspirerende

Fredericia Teater
N/A

Fredericia Teater blev til efter vi begge to var stoppet med at arbejde der. Fredericia Teater var dog stadig et ret stort hjertebarn. Vi kendte til kravene til dette website, vi kendte til al information, og vi kendte til den altovervejende funktion som salgskanal, som denne hjemmesiden skulle besidde.
Den skulle kunne bære flere forestillinger, den skulle være “levende“ med letudskiftelige elementer, den skulle i høj grad sælge, og så skulle den anspore til unikke oplevelser… og det kom den til.
 • Siden blev farverig og tiltrækkende
 • Siden blev alt andet end statisk
 • Siden blev funktionel og eventyrlig på den minimalistiske måde