Hjem/Mere…

Vi arbejder med vores hobby
– og laver derfor de lækreste setups

Dem vi er

Baunsgaard Vasilios’ job er – på alle niveauer – at optimere din synlighed på nettet på den mest enkle, overskuelige og effektive måde. Om du ønsker hjælp til en større opgave, eller om du blot har brug for assistance til en enkelt mindre opgave, så vover vi den påstand, at vi ved hvordan.

Mission

Vi tilbyder design og vedligehold af vores kunders online tilstedeværelse på et af kunden ønsket og acceptabelt niveau.

Vision

Vores fælles retning er ønsket om udnytte og udvikle vores egne kompetencer og ekspertise til gavn for vores kunder, men også til gavn for os selv.

Værdier

Vi er besluttet på at forblive passionerede, favnende og selvudviklende

Kompetencer

Vi er ikke så gode til salgstaler og gloriepudsning, så når i skyder i alle retninger – mod os – med idéer, krav, indhold, mål etc., så er det følgende, du får retur:

  • Fælles erfaring på godt 40 år
  • Arbejdsrelateret kendskab til mange forskellige brancher
  • En arbejdsindsats som ikke kun er et job, men også en hobby
  • 2 x konsulenter der ikke tænker stringent, men ud af boksen

Vi er gode venner, de bedste sparringspartnere, hinandens største kritikere, og så har vi en lidt skør evne til at kunne pushe hinandens kringlede hjerner til de allerfedeste løsninger og de mest kreative unikke detaljer.

Støtteprojekt

En af vores værdier i Baunsgaard Vasilios er selvudvikling. Vi ser gerne, at vi løbende udvikler os som mennesker – både privat og fagligt. Det er afgørende for at være i konstant “bevægelse” og lære nyt lige meget hvor gammel man er.

Den mulighed skal altid stå åben for alle, især børn. Alle børn skal have ret til at lære og uddanne sig, så de kan realisere deres fulde potentiale, uanset hvem de er, og hvor de bor.

Vi støtter UNICEF i at nytænke, forske og udvilkle, så vi sammen kan skabe innovative løsninger til fordel for verdens mest udsatte børn.

Vores kunder siger

Jeg har, i flere sammenhænge og med fornøjelse, brugt Baunsgaard | Vasilios.
Selvom de er et ”lille” firma, så evner de hele pakken for online tilstedeværelse. De har en holistisk tilgang, og bruger den tid der skal til, for at alle er tilfredse. Vel at mærke indenfor rammerne af den aftalte økonomi. De har fokus på mange menneskelige aspekter og værdier, som jeg ikke hverken anser som værende standard i branchen, eller tager for givet. Mine varmeste anbefalinger!

-Søren Møller