Hjem/Kommunikation

Vi kommunikerer for dig online
– og fortæller din historie

Sociale Medier

Hele 77% af den danske befolkning er brugere af de sociale medier, unge som gamle. Vi kan ikke komme uden om, at de sociale medier skiller sig ud. Det gør de, idet det er relativ billigt og tilgængeligt for alle. I forhold til både de industrielle medier og de traditionelle medier er det LET at udgive eller finde informationer.

Det er dét, det hele handler om. SoMe skal dog ikke fravælges, fordi der er for mange uoverskuelige platforme at vælge imellem. Tværtimod. SoMe er din virksomheds helt egen teaterscene! Der er uanede muligheder for eksponering på alle niveauer. Sagens kerne er at bruge de sociale medier korrekt i forhold til det nødvendige behov, hvilket ikke altid er at bruge alle platforme, men udvælge dem, som er det bedste valg for netop dig eller din virksomhed.

Dem vi er

Baunsgaard Vasilios’ job er – på alle niveauer – at optimere din synlighed på nettet på den mest enkle, overskuelige og effektive måde. Om du ønsker hjælp til en større opgave, eller om du blot har brug for assistance til en enkelt mindre opgave, så vover vi den påstand, at vi ved hvordan.

Tekstforfatning

Der er oftest forskel, når en læser… læser noget på tryk, og når en læser… læser på en hjemmeside eller et social medie. På nettet “skimmer” man, og der skal således mere fokus på overskrifter, forskelligt blikfang og korte sætninger. Grundreglen for online tekster er, at de skal være korte og præcise.

Det falder nogle naturligt at formulere sig, så tekst kan nøjes med at skimmes, men stadig forstås. Andre synes det er en vanskelig opgave både at skrive, så målet indfries, men også så tilpas simpelt, at kunden ikke hopper videre uden at forstå budskabet. Dertil kommer dén røde tråd, kernen eller synergien i teksten/teksterne, der får indholdet til at hænge sammen på en måde, så kunderne får gavn af hele teksten og ikke kune noget af den.

Online Tilstedeværelse

Det lyder kedeligt, men det har overhalet gammeldags markedsføring med 300 km/t. Som ordene antyder foregår det hele online via online medier som f.eks. Facebook, Google, Instagram, Snapchat, som billedannoncer på websites (der får betaling for at vise annoncer) etc.. Når vi kalder en spade for en spade, så handler det i bund og grund blot om at finde måder og metoder, hvorpå man får sine varer eller tjenester præsenteret på den bedst mulige måde til potentielle kunder.

De markedsføringskanaler der er tilgængelige online kan inddeles i to katagorier – PPC (pay per click) og organisk (du betaler ikke direkte for at få “trafik”). Hvordan man får mest ud af begge katagorier kræver overskud og tid, men får man først et overblik, så er præsentationen i hus.

Nyhedsbreve

I vores ører klinger “nyhedsbreve” lidt øv-artigt, og det har noget at gøre med, at vi bliver bombarderet med nyhedsbreve der er virkelig dårlige. Et nyhedsbrev er en måde, hvorpå virksomheder kan informere deres kunder om nye tiltag, produkter eller interessante historier, og oftes bruges det som et middel i nyhedsbreve FØR det bliver offentligt på de sociale medier. Mange har desværre misforstået procentsatserne der hedder 75% VÆRDI og 25% SALG. De har byttet om på dem, så 75% er kommercielt.

Det gider dine kunder ikke. Din læser er på jagt efter information der kan give ham eller hende værdi, og en nyhedsmail proppet med tilbud fra top til bund er mere værdifuld for dig som afsender en for modtageren.

Kontakt os